POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kako pravilno uporabljati likalnik?

Odgovor: Predvsem moramo izbrati pravi likalnik in obvezno uporabiti zaščito las. Priporočamo Senscience Thermal design spray.


2. Imam suhe in močne lase. Kaj mi svetujete za nego doma?

Odgovor: Svetujemo vam linijo Senscience Smooth oz. Curl define, ki bo navlažila lase in dodala sijaj.


3. Ali lahko iz temnih las pridem na blond? Si moram lase posvetliti? Kakšni so lasje in kako jih negovati doma?

Odgovor: Se da, vendar počasi in postopoma. Lase je treba predhodno posvetliti, da lahko pridemo do željene osnove. Pri tem postopku je potrebno uporabljati tudi posebne proizvode za domačo nego (Senscience Silk moisture). Dodatno svetujemo, da večkrat v salonu naredite obnovo las.


4. Kaj je Senscience obnova las »CPR in kako pogosto se jo lahko uporablja?

Odgovor: Senscience obnova las »CPR« sestavljajo štirje preparati. Šampon, zaščita povrhnice in njena obnova, rekonstrukcija lasu in izdatno vlaženje. Celoten postopek deluje tako na pravilnih pH vrednostih, kot tudi na obvezni keratinski rekonstrukciji.


5. Imam prhljaj, kakšne preparate svetujete?

Odgovor: Senscience Specialty anti-dandruff shampoo. Ta proizvod odpravi večino težav povezanih z lasiščem. Za hujše primere izvajamo tudi posebej v ta namen pripravljene postopke v salonu.

6. Imam poškodovane lase in suhe konice, kaj mi svetujete?

Odgovor: Pravilna uporaba Senscience Silk moisture linije in redno striženje konic. Priporočamo tudi Senscience Renew kapljice, ki dodatno zaščitijo las pred zunanjimi vplivi.


7. Mastni lasje mi delajo preglavice. Lasje so dolgi in nikoli barvani?

Odgovor: Tu je pomembna predvsem pravilna uporaba preparata Senscience Specialty shampoo for oily sculp. Zelo pomembno je da šampon uporabljate varčno in ga dobro izperete. Nikar preveč ne masirajte lasišča, saj s tem dodatno vzbujate lojnice.


8. Zakaj je pH tako pomemben za lase?

Odgovor: pH las mora biti med 4,5 in 5,5. S tem je las tudi zaščiten pred različnimi zunanjimi in mehanskimi vplivi. V kolikor je pH večji je las dovzeten poškodbam. Nižji pH pa las deluje utrujeno.


9. Ali sprejemate stranke brez naročanja?

Odgovor: V kolikor imate srečo in je stilist prost vas z veseljem sprejmemo. V kolikor ne bo tako za vas kot za nas izpuščena priložnost. Da bi se vam lahko korektno posvetili, je za vse bolje da se predhodno naročite.


Nazaj na frizerske storitve